mandag den 2. marts 2009

H&M goddies.

Røg en tur forbi H&M idag og faldt og disse sager (taget med mobil-kamera så deraf den ringe kvalitet):

Rigtig fed detajle med nitterne bagved - men når de kom på var farven (svært at se men den var sådan svagt rosa) ikke lige min stil.
Blonde bodystocking, var faktisk ret vild med den, men størrelsen var liige en tand for lille til mig.Sort immiteret læderjakke til 349,-. Sådan set også rigtig fint, men lidt for stor.Rigtig rigtig fede højtalede, sandfarvede bukser. Men ak, igen for store.Konkluderede efter besøget, at jeg vist har været lidt for sent ude, og alle de rigtige størrelser er taget før mig. Udover det, var der en masse rigtig fine ting i H&M's organic mærke - vel og mærke fuld af nitter. Bl.a. en kjole og en nederdel - som Ditte fra Velvet Snow vist lige har fået fingrene i. (se http://velvet-snow.blogspot.com/2009/03/buys-h-studded-skirt-dress.html )


På vej ud fandt jeg lige disse bukser - havde ikke lige tid til at prøve dem, men tror de kunne være super flotte på. Igen var de i immiteret læder - men de så ikke nær så kunstigt ud, som det ofte kan gøre.Dagens eneste køb var vel og mærke også fra H&M - nogle super flotte haremsbukser i stof med mørkt sølvglimmer. Lyset i prøverummet var bare så dårligt så fik ikke taget et billede af dem - lægger et billede i bedre kvalitet ind når jeg har fundet mit kamera.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar